dinsdag 12 september 2017

Cycling Vlaanderen - Women's Cycling Fan Day 2017

Cycling Vlaanderen 12/09/2017
Klik hier voor de online versie
Women's Cycling Fan Day
Kruip in het wiel van je heldinnen!
@CyclingVL
@CyclingVlaanderen
Cycling Vlaanderen
Women's Cycling Fan Day

Na een fantastische eerste editie kon een tweede Women's Cycling Fan Day niet uitblijven. Deze dag draait rond twee elementen: fietsen en vrouwen. Meer dames op de fiets krijgen: dat is het ultieme doel! Onze vedetten zetten alvast hun beste beentje voor!

Belgian Cycling organiseert in samenwerking met Cycling Vlaanderen en FCWB een dag boordevol fietsplezier, en dat volledig GRATIS! Van jong tot oud(er), ALLE dames zijn welkom op 30 september in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx.

Ontdek er hieronder alles over!

Fiets- en kidstochten
Nieuw in het aanbod dit jaar is een fiets- en kidstocht, i.s.m. WTC De Wijngaardvrienden. Dames die de benen willen losgooien kunnen kiezen tussen twee afstanden (25 en 65 km), die je alleen of met onze vedetten kan rijden. Ontdek hier alvast wanneer de groepsstarten plaatsvinden.
Heb je geen racefiets? Geen probleem! Op de inschrijvingspagina kan je een racefiets ontlenen. Wees snel want er zijn er slechts een beperkt aantal fietsen voorradig!
MTB/Cross instuif
Leef je uit op een pumptrackparcours en andere hindernissen o.l.v. Mountainbikester Githa Michiels. Je kan doorlopend deelnemen aan de instuif (sessie van ongeveer 10 min.), maar je dient je wel op voorhand in te schrijven. MTB- en crossfietsen worden voorzien, maar je mag natuurlijk ook met je eigen fiets rijden. Op het einde volgt een korte demo van Githa zelf!
Piste-initiatie
Rij in het wiel van Jolien D'hoore op de piste en leer de kneepjes van het vak. Speciale pistefietsen worden ter beschikking gesteld zodat iedereen kan deelnemen! Schrijf je snel in want iedereen wil een initiatie volgen van een Olympische medaillewinnares en de plaatsjes zijn beperkt!
BMX-initiatie
Naast een piste voor het baanwielrennen bevindt er zich buiten aan het wielercentrum ook een heuse BMX-piste! Laat je door Elke Vanhoof begeleiden over de jumps en ontdek deze sport vol adrenaline! Ook hier zullen BMX-fietsjes ter plaatse aanwezig zijn zodat iedereen zich kan uitleven! Je dient je ook hiervoor op voorhand in te schrijven.
Becycled tweedehandsbeurs
Wil je wel starten met fietsen maar heb je nog niet het juiste materiaal of kledij? Geen nood, de tweedehandsbeurs biedt voor jou de oplossing!

Of heb je zelf nog materiaal dat je wenst te verkopen op de beurs? Schrijf je hier dan snel in en onze partner Becycled voorziet voor jou de nodige ruimte op het middenplein van de piste.
Modeshow
Verfijnde outfits op maat van vrouwen, gelukkig vind je ze steeds vaker. Tijdens de modeshow stellen een aantal op-en-top Belgische merken, de ene al wat kleiner dan de andere, hun collectie aan jou voor. Laat je verassen door hun creativiteit!
Pink Ribbon
Pink Ribbon en Belgian Cycling slaan de handen in elkaar. Speciaal voor deze dag ontwierp Bioracer een LIMITED EDITION 'Pink Ribbon' wielershirt. Per verkocht shirt doneert Belgian Cycling €10 voor de strijd tegen borstkanker!

Ben je geïnteresseerd? registreer je dan hier!
Schrijf je in!
Copyright © 2017 Cycling Vlaanderen, All rights reserved.
U ontvangt deze mail als lid van Cycling Vlaanderen.

Our mailing address is:
Cycling Vlaanderen
Strandlaan 3
Gent 9000
Belgium

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list