maandag 4 september 2017

Cycling Vlaanderen - BORN After Work Rides!

Cycling Vlaanderen 04/09/2017
Klik hier voor de online versie
BORN After Work Rides
Fiets mee op vrijdag 8 en 29 september!
@CyclingVL
@CyclingVlaanderen
Cycling Vlaanderen
BORN After work rides:
gratis fietstochten voor iedereen!

Hey!

Verlang jij ook al naar het weekend? En dan vooral naar het moment waarop je kan fietsen? Dat weekend begint nu op vrijdagavond!

Cycling Vlaanderen organiseert i.s.m. BORN Superior Sportscare twee After Work Rides, en dat volledig GRATIS! Kom op vrijdagavond 8 september naar Gent en op vrijdag 29 september naar Kortrijk voor een unieke fietstocht!

Ontdek er hier alles over!

Unieke fietstochten door de pareltjes van Gent en Kortrijk
Fiets door enkele van de mooiste stukjes van Gent en Kortrijk, en dat volledig op GPS. Wij voorzien de GPS-route die je helemaal zelf kunt opladen op je GPS-toestel, thuis of ter plaatse. Download de routes alvast via Routeyou: http://ow.ly/6nhq30eTjfd

Geen GPS? Fiets mee met het personeel van Cycling Vlaanderen! Om 17u voorzien we een groepsstart waarbij wij jou de weg wijzen. Volg de komende dagen en weken zeker onze Facebookpagina voor updates.
Gratis BORN-producten
Dankzij onze partner BORN Superior Sportscare kun je gratis bijtanken bij de start en finish. Daarnaast krijgt iedereen een leuke drinkbus. Proef vooraf ook de lekkere bars die jou de nodige energie zullen geven om jouw tocht af te leggen.
Gravel gravel gravel!
Strade Bianche, Gent-Wevelgem, … en nu ook de BORN After work rides! Ontdek het unieke concept waarbij je met eender welke fiets dokkert over onbekend terrein! Wij voorzien een route die toegankelijk is voor iedereen en ieder type fiets: grind, 'dokkerbaantjes', veldwegels, verbindingsstukken, …

Platte banden zijn niet voor de rekening van Cycling Vlaanderen :D 
Food and drinks
Heb je na de fietsrit een kleine (of grote) honger? Geniet dan van onze lekkere pasta's en slaatjes aangeboden door huisleverancier La Pausa (Gent)! Ons gezellig outdoor-terras is de ideale locatie om na te praten over jouw rit.

Overtuigd? Wij heten je alvast welkom op vrijdag 8 en vrijdag 29 september!
Praktische info
  • Vrijdag 8 september – Strandlaan 3, 9000 Gent – Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx - 16u t.e.m. 21u (start tot 18u30)
  • Vrijdag 29 september – Bad Godesberglaan 22, 8500 Kortrijk - Sportcampus Lange Munte - 16u t.e.m. 21u (start tot 18u30)
  • Benodigdheden: fiets en helm. And that's it!
Schrijf je in!
Wil jij erbij zijn in Gent en/of Kortrijk? schrijf je dan alvast in!  Inschrijven op de dag zelf kan ook nog steeds. Tot vrijdag! 
BORN AFTER WORK RIDES
Copyright © 2017 Cycling Vlaanderen, All rights reserved.
U ontvangt deze mail als lid van Cycling Vlaanderen.

Our mailing address is:
Cycling Vlaanderen
Strandlaan 3
Gent 9000
Belgium

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list