donderdag 10 augustus 2017

Wekelijkse nieuwsberichten

Nieuwsbrief
nevele.be
10 augustus 2017

Vacature middagtoezichters

Voor de gemeentescholen in Nevele en Landegem werven we twee toezichters voor het middagtoezicht aan.

De functie houdt in dat je mee de middag organiseert op de school. Je zorgt voor toezicht in de refter en op de speelplaats. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 12.00 tot 13.00 uur.

Meer info opwww.nevele.be/vacatures of bij onze Personeelsdienst.

CultuurContentement

Er gebeurt in Nevele al heel wat voor (amateur)kunstenaars, verenigingen, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra, erfgoed of kunstinstellingen.

Maar wat kan beter? En waar kunnen we in toekomst extra op inzetten?

We horen het graag! Daarom roepen we iedereen op deel te nemen aan het CultuurContentement! Deze bevraging is volledig anoniem en duurt zo'n 12 minuutjes. Je hebt tot eind oktober de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Surf naar www.cultuurcontentement.be en geef jouw mening.

Studeren @ de Foyer

Herexamens? Je kan met lotgenoten samen studeren in de foyer van de bibliotheek (Stationsstraat 20 in Landegem) en dat vanaf dinsdag 8 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2017.

De openingsuren van de studieruimte zijn:

  • Maandag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur

De studieruimte is gesloten op dinsdag 15 augustus 2017 en van maandag 21 augustus t.e.m. vrijdag 25 augustus 2017.

Vacature begeleidsters Buitenschoolse Kinderopvang

Gemeente Nevele is op zoek naar drie deeltijdse (26,5/38; 19/38 en 20/38) begeleid(st)ers voor de buitenschoolse kinderopvang. Het gaat over drie vervangingscontracten van bepaalde duur, vermoedelijk tot begin november 2017.
Meer info over de vacature (functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden, enz. ) vind je op www.nevele.be/vacatures

Nog vragen?
Personeelsdienst, Graaf van Hoornestraat 26, 9850 Nevele, tel. 09 371 68 82, louis.demunter@nevele.be

Bestrijd de buxusmot

De buxusmot slaat genadeloos toe in sommige regio's in Vlaanderen. Heel wat bezitters van een prachtige siertuin of fraaie haag vervloeken deze Aziatische exoot die zijn buikje rond eet met de buxusplant. Maar, professionele compostverwerkers bieden hoop! De temperatuur van de professionele composthoop klimt immers hoog genoeg om eitjes en rupsen voldoende te doden. Aangetaste hagen, struiken of snoeiresten composteer je dus beter niet zelf, maar voer je af naar het containerpark die het op zijn beurt naar de professionele compostverwerkers stuurt. Dek tenslotte de lading goed af voor vervoer, om onderweg verspreiding van de besmetting te vermijden.

Sluiting gemeentelijke diensten

Alle gemeentelijke diensten zijn gesloten op maandag 14 augustus 2017 (brugdag) en dinsdag 15 augustus 2017 (Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart).

Op maandag 14 augustus 2017 is er wel speelpleinwerking in Nevele en Landegem. Kinderen zijn welkom van 8.30 uur tot 16.30 uur. Opgelet: er is die dag geen opvang voor en na het speelplein, omdat de buitenschoolse kinderopvang wel gesloten is. 

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden op grondgebied Nevele. Klik hier voor een overzicht.
Gemeente Nevele • Cyriel Buyssestraat 15, 9850 Nevele • Tel: 09 321 92 00
Volg ons op
Wens je de nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven.

**** DISCLAIMER ****
http://www.schaubroeck.be/maildisclaimer.htm