dinsdag 22 augustus 2017

Vacature sociaal verhuurkantoor  ☎  App 112

Nieuws

SVK Leie en Schelde werft aan:
administratief verantwoordelijke (m/v)


Functie: Je houdt de volledige administratie van de vereniging up to date. Dit omvat de administratie van de bestuursorganen, de huurcontracten tegenover de eigenaars. Daarnaast sta je in voor het voeren van de boekhouding en de verantwoordelijkheid van de rekenplichtige.
Uw profiel: Je beschikt over een bachelordiploma en hebt kennis van administratieve tools en boekhouding.
Aanbod: Een contract onbepaalde duur in een voltijds arbeidsregime, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques.
Solliciteren:
Bezorg ten laatste op 30 augustus 2017 jouw cv en motivatiebrief én een kopie van jouw diploma via sollicitaties@ocmwnazareth.be of OCMW Nazareth, Zwanestraat 30, 9810 Nazareth.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met het OCMW op het nummer 09 382 82 80. De selectie zal plaatsvinden op 31 augustus 2017. Bij inschrijving krijg je een uur toegewezen.
App 112

De app 112

Je kan de noodcentrales van de politie, brandweer en medische hulp gemakkelijk bereiken via een app op je smartphone. Er zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Je hoeft geen nummer te onthouden, je klikt gewoon op het juiste icoontje.
  • De noodcentrale kan jouw locatie achterhalen. Dat is handig als je je ergens in een bos bevindt, of op een plaats waarvan je het adres niet kent.
  • Je kan op voorhand medische gegevens in de app steken, zoals hartproblemen, diabetes, epilepsie ... Zo is de noodcentrale hiervan op de hoogte nog vóór je het zelf gezegd hebt.
Ontdek nog meer voordelen van de app:
www.112.be/nl/app
Deel
Tweet
Stuur door
Website
Facebook
Contact
Je krijgt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor een of meer nieuwsbrieven van gemeente Nazareth.

Gegevens of interesses aanpassen - Webversie - Uitschrijven