dinsdag 8 augustus 2017

Sluitingsdagen, steunprijs voor ontwikkelingssamenwerking en geen verdeling gratis rattenvergif meer

Bekijk deze mail in je browser

Nieuwsbrief Gemeente Berlaar
dinsdag 8 augustus 2017

Gemeentehuis gesloten op 14 & 15 augustus

De gemeentelijke diensten, de bibliotheek, BKO Roefels en het Sociaal Huis zijn gesloten op maandag 14 en dinsdag 15 augustus.

Lees meer

Aanleg fietspad tussen Berlaar & Kessel

Vorige week zijn de werken aan een nieuw vrijliggend fietspad tussen Berlaar en Kessel van start gegaan. Om de werken veilig te laten verlopen, is er een jaar lang geen doorgaand verkeer mogelijk op deze verbindingsweg. Het project wordt uitgevoerd met subsidies van de provincie Antwerpen en de Vlaamse Overheid. 

Lees meer

Steunprijs voor Ontwikkelingssamenwerking

Elk jaar reikt onze gemeente de Steunprijs voor Ontwikkelingssamenwerking uit. Iedereen van onze gemeente die aan een project voor ontwikkelingssamenwerking voor de derde of vierde wereld meewerkt of een project organiseert, kan zich kandidaat stellen.

Lees meer

Negende Baldertocht t.v.v. Kinderland

Op woensdag 30 augustus 2017 organiseert het Distributiecentrum Wisselstukken de negende editie van de Baldertocht. Dat is een fiets- en wandeltocht ten voordele van vzw Kinderland.

Lees meer

Geen verdeling gratis rattenvergif meer

Het gemeentebestuur heeft beslist vanaf 1 september niet langer gratis rattenvergif uit te delen aan het onthaal van het gemeentehuis. Die beslissing komt er op vraag van het provinciebestuur en kadert in het beleid van de gemeente om het onnodig en onzorgvuldig gebruik van pesticiden zoveel mogelijk te beperken.

Lees meer

Copyright © 2017 Gemeente Berlaar

Wens je deze e-mail niet langer te ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen or jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp