donderdag 17 augustus 2017

Nieuwsflits wegenwerken: gewijzigde datum onderhoudswerken Gaversesteenweg

Nieuwsflits wegenwerken
17 augustus 2017 - De geplande onderhoudswerken aan de asfaltverharding op de Gaversesteenweg worden uitgevoerd op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus. Ze beginnen dus niet op maandag 21 augustus, zoals eerder gecommuniceerd.
Onderhoudswerken Gaversesteenweg vanaf dinsdag 22 augustus

Volgende week worden onderhoudswerken uitgevoerd aan de asfaltverharding van de Gaversesteenweg, op het stuk tussen de woningen met huisnummers 198 en 248. De straat krijgt een bestrijking met slemafdichting: op het wegdek komt een laag gestrooide steenslag die daarna wordt vastgezet met een bindmiddel. Zo kunnen we de levensduur van de weg met jaren verlengen.

Nieuwe startdatum

De aannemer laat weten dat de startdatum van de werken dinsdag 22 augustus is en dus niet maandag 21 augustus, zoals eerder gecommuniceerd. De werken beginnen 's morgens vroeg. De eerste dag wordt de bestrijking aangebracht. 's Avonds zal je opnieuw over het wegdek mogen rijden en zijn de opritten weer bereikbaar. De tweede en mogelijk derde dag van de werken (woensdag 23 en donderdag 24 augustus) wordt dan de slemlaag aangebracht. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het verkeer 's avonds of de volgende morgen weer door.

Verkeerssituatie
  • Tussen de Kerkstraat en de Sportstraat is de Gaversesteenweg helemaal afgesloten.
  • Verkeer vanuit Schelderode en Kwenenbos neemt best de Molenstraat of de Bergbosstraat naar de Hundelgemsesteenweg.
  • Tussen de Zwijnaardsesteenweg en de Sportstraat is alleen plaatselijk verkeer toegelaten.
  • Fietsers kunnen wel nog door.
  • Wie in de werfzone woont en tijdens de werkdagen van 22 tot en met 24 augustus z'n auto nodig heeft, parkeert die best de avond voordien al buiten de werfzone. Zo kan je vlot wegrijden.
Meer info
dienst mobiliteit
T 09 210 33 11
mobiliteit@merelbeke.be

 

dienst werken
T 09 210 33 80
werken@merelbeke.be


 
Schrijf je uit    Pas je profielgegevens aan
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven in het mailingbestand voor de nieuwsbrief Mobiliteit en wegenwerken van het gemeentebestuur van Merelbeke.