vrijdag 25 augustus 2017

 Nieuwsbrief stad Ninove 25 augustus

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Tweede weekend Openlucht-cinema
 
Vrijdag 25 augustus start het tweede weekend van de Openluchtcinema. Om 21 uur speelt 'My First Highway' in de Elisa Van Caulaertstraat (Ninove). Op zaterdag 26 augustus kan je in de Bokkendries (Denderwindeke) kijken naar
'Allemaal familie', een romantische komedie en op zondag 27 augustus naar de thriller 'Dode hoek' op het terrein van De Amusanten in de Fonteinstraat (Okegem). Alle films zijn gratis.

Lees meer...
Shop & Go-zones
 
Het stadsbestuur wil komaf maken met de parkeerdruk in het centrum en voert daarom 'Shop & Go-zones' in. Op deze parkeerplaatsen kan je gedurende 30 minuten gratis parkeren en dit zonder parkeerticket. Een sensor meet de tijd zodra je op de parkeerplaats gaat staan en de parkeerwachter krijgt na een half uur een signaal als je te lang blijft staan.

Lees meer...
Nieuwe tribune cc De Plomblom
 
De tribune van cc De Plomblom werd vernieuwd en in een rood jasje gestoken. In september
wordt de aftrap gegeven voor het nieuw seizoen. Benieuwd naar het jaarprogramma? Surf dan naar www.ccdeplomblom.org.
Driedaags circusevenement op OCMW-site
 
De dienst cultuur zorgt voor een leuk extraatje bij zomerfestival De Donderdagen: een driedaags circusevenement op de OCMW-site. Het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! speelt op 31 augustus, 1 en 2 september in de tent van Circus Ronaldo vier voorstellingen van Black Coffee. In Black Coffee verandert de tent in een gezellige koffiebar. Circolito/Da Stoelt! toont een heleboel circustechnieken, begeleid door livemuziek. De plaatsen zijn beperkt dus reserveer een plekje via de dienst cultuur!

Lees meer...
Video: de nieuwe hinderpremie
 
Kleine ondernemingen die ernstige hinder ondervinden van wegenwerken die gestart zijn na 1 juli 2017 hebben recht op een hinderpremie. De nieuwe hinderpremie vervangt de rentetoelage en de inkomens-compensatievergoeding. Ontdek alles over de hinderpremie op www.vlaio.be.
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like  Nieuwsbrief stad Ninove 25 augustus on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp