Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

vrijdag 11 augustus 2017

Nieuwsbrief stad Ninove 11 augustus 

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Stadsbestuur en OCMW werven personeel aan
 
Op zoek naar een job? Het stadsbestuur en OCMW Ninove zoeken nieuwe collega's. Neem een kijkje op de website van de stad en wie weet vind je de job van je leven! Solliciteren doe je via www.jobpunt.be waar je ook de inlichtingen-brochure kan vinden. 

Lees meer...
De Donderdagen
 
Met een 'meespeelvoorstelling' voor kinderen in de namiddag en twee bijzondere avond-voorstellingen biedt de voorlaatste aflevering van De Donderdagen een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Voorstellingen om 15 uur en 18 uur ('De Circusboerderij', achterkant Ninia),
19.30 uur ('A Sens Unique', Graanmarkt) en om 21 uur ('Rode Boom', Sint-Jorisschool, Koepoortstraat).

Lees meer...
Tripple P: groepssessies positief opvoeden
 
Opvoeden is niet eenvoudig en alle ouders herkennen dat gevoel. Dienst sociale zaken en vzw Den Boomgaard organiseren daarom het groepsprogramma TRIPLE P. Je krijgt er een antwoord op al je opvoedingsvragen. In zes sessies leer je hoe je gewenst gedrag kan beïnvloeden in je kind en hoe je grenzen kan stellen. Schrijf je vóór 4 september in via
055 42 36 53 of stuur een mailtje naar an@denboomgaard.telenet.be.

Lees meer...
'Black Coffee': circusevenement op OCMW-site 
 
De dienst cultuur zorgt voor een leuk extraatje bij zomerfestival De Donderdagen en freakt uit met een driedaags circusevenement op de OCMW-site (Burchtstraat, Ninove). Het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! speelt op 31 augustus, 1 en 2 september in de tent van Circus Ronaldo vier voorstellingen van Black Coffee. In Black Coffee verandert de tent in een gezellige koffiebar. Circolito/Da Stoelt! toont een heleboel circustechnieken, begeleid door livemuziek.

Lees meer...
Stadsdiensten gesloten 
 
Op 15 augustus zijn alle stadsdiensten en zwembad De Kleine Dender gesloten omwille van O.L.V. Hemelvaart.

Lees meer...
Openluchtcinema
 
Voor de vijfde keer trekt de dienst cultuur met een openluchtcinema naar gekende en minder gekende plekjes van onze stad. 
Zes keer vertonen ze een recente Vlaamse film, telkens in samenwerking met een lokale partner. 'De Premier' bijt de spits af op vrijdag 18 augustus op de atletiekpiste. Alle films beginnen om 21 uur en zijn gratis.

Lees meer...
Tweedehands fietsenmarkt
 
Heb jij een oude fiets in je garage staan die wel een tweede leven verdient? Of is het kinderfietsje van je kleine spruit hem/haar een beetje ontgroeid? Verkoop deze dan op de tweedehands fietsenmarkt tijdens Autovrije Zondag op 17 september! Stuur vóór 10 september een mail naar mobiliteit@ninove.be

Lees meer...
Zomervuurwerk 
 
Het stadsbestuur organiseert maandagavond 21 augustus een Schitterend Zomervuurwerk. Het vuurwerk, vergezeld van de spectaculaire muziek- en dansshow Lights in Motion, vindt plaats op de parking van het HH Harteninstituut in de Onderwijslaan. De eerste vuurpijl vliegt de lucht in om 21.45 uur.

Lees meer...
Tentoonstelling Griet Menschaert: extra weekendopening 
 
Al de hele zomer is Griet Menschaert te gast in het oud stadhuis van Ninove. Op haar solotentoonstelling #KANIKWEG presenteert ze oud en nieuw werk en toont ze tekeningen, teksten en foto's die in de breedste zin van het woord gaan over 'weggaan', 'heimwee' en 'verlangen'. In het weekend van 19 en 20 augustus zijn extra openingsdagen voorzien in aanwezigheid van de kunstenaar. Griet Menschaert is op de beide dagen van 14 tot 18 uur aanwezig.

Lees meer...
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like Nieuwsbrief stad Ninove 11 augustus  on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp