woensdag 30 augustus 2017

Nieuwsbrief stad Hoogstraten - 30 augustus

Lees deze nieuwsbrief in je browser

Nieuwsbrief stad Hoogstraten - 30 augustus

  1. Hoogstraten in groenten & bloemen
  2. Immigratiedienst en strafregister komen naar stadhuis
  3. Hoogstraten zoekt ... aankoper
  4. Doe mee aan de 'Maand van de Sportclub'
  5. Hoogstraten stelt jaarverslag 2016 voor
  6. Wandel mee op 2 en 3 september

Hoogstraten in groenten & bloemen

We tellen weer af naar Hoogstraten in groenten & bloemen. Tijdens het weekend van zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 september wordt het centrum van Hoogstraten omgetoverd tot een indrukwekkende openluchttentoonstelling. Langs het hele traject van de Vrijheid schitteren ruim 30 verrassende en driedimensionale creaties in bloemen, groenten en fruit. Niet te missen

 LEES MEER

Immigratiedienst en strafregister komen naar stadhuis

Vanaf 4 september verhuist de immigratiedienst (de vroegere vreemdelingendienst) en het strafregister naar het stadhuis (Vrijheid 149, Hoogstraten). Voortaan kan u op één plaats alle documenten opvragen en uw dossier in één keer afhandelen.

 LEES MEER

Hoogstraten zoekt ... aankoper

Bent u op zoek naar een uitdagende job? Stel dan voor 10 september 2017 uw kandidatuur voor de functie van aankoopverantwoordelijke bij de stad Hoogstraten.

 LEES MEER

Doe mee aan de 'Maand van de Sportclub'

Vijftien Hoogstraatse sportclubs nemen deel aan de 'Maand van de Sportclub'. Kies de activiteit uit die je het meest aanspreekt en ga eens proberen. Wie weet vind je de sportclub die bij je past. 

 LEES MEER

Hoogstraten stelt jaarverslag 2016 voor

Met ons jaarverslag 2016 geven wij u als bestuur van stad en OCMW volledige openheid over de keuzes die we hebben gemaakt en de investeringen die we hebbben gedaan met de middelen die u ons in 2016 ter beschikking stelde. U kan het jaarverslag zowel in gedrukte vorm als in digitale vorm verkrijgen.

 LEES MEER

Wandel mee op 2 en 3 september

Het toeristisch samenwerkingsverband 'Land van Mark & Merkske' draait op volle toeren. In september pakken Hoogstraten, Baarle-Hertog en Merksplas voor de 3de keer uit met hun Grote Wandel2daagse. In samenwerking met Wandelclub De Noorderkempen organiseren ze op zaterdag 2 en zondag 3 september een gezellig en sportief wandelweekend. Tijdens deze twee dagen zijn er tien verschillende wandellussen uitgestippeld. De wandelingen zijn volledig afgepijld en de wandelafstanden zijn zo verdeeld dat iedereen kan deelnemen: zowel geoefende atleten als recreanten.

 LEES MEER
GEGEVENS AANPASSEN / UITSCHRIJVEN

Vrijheid 149 2320 Hoogstraten | 03 340 19 11 | onthaal@hoogstraten.be