Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

vrijdag 18 augustus 2017

Nieuwsbrief stad Halle - editie 29 - augustus 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

 

Parklaan voortaan fietsstraat

Goed nieuws! De vernieuwde Parklaan is opnieuw open voor alle verkeer! De Parklaan is omgetoverd tot een fietsstraat en kreeg een nieuw plein. De werken in de Parklaan eindigen vroeger dan gepland.

 
 

Nieuws uit Halle

Sint-Rochusfeesten: braderie en rommelmarkt

Op zaterdag 19 augustus 2017 gaan opnieuw de Sint-Rochusfeesten door in Halle. Met een braderie, rommelmarkt en kermisattracties is ambiance gegarandeerd. Op het Stationsplein voorziet Stadsradio Halle ook muziek met swingende optredens. Hopelijk ben je van de partij!

Schilderwerken circulatieplan "Ademruimte voor Sint-Rochus"

Op maandag 21 augustus wordt de Sint-Rochusstraat afgesloten en geldt er een parkeerverbod op de Sint-Rochusstraat en Welkomstlaan. Er vinden schilderwerken plaats in kader van het circulatieplan 'Ademruimte voor Sint-Rochus'. De nodige omleidingen zijn voorzien.

N6 Halle - Sint-Pieters-Leeuw: onderhoud wegdek

In Halle en Sint-Pieters-Leeuw wordt er van 21 tot en met 25 augustus 2017 gewerkt op de Brusselsesteenweg/Bergensesteenweg (N6) tussen het kruispunt met de Europalaan in Sint-Pieters-Leeuw en het kruispunt met de Alsputweg in Halle. Tijdens de werken blijft verkeer op de Brusselsesteenweg/Bergensesteenweg (N6) mogelijk.

Stad zoekt kandidaat voor klimaccomodatie op Kruisveld

De stad Halle zoekt een kandidaat om een klimaccomodatie op de recreatiezone te Kruisveld te ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en uit te baten.

 

Alle nieuwsberichten

 
 

UiT in Halle

Antiek- en rommelmarkt

17/09/2017 09:00 tot 13:00

Elke derde zondag van de maand gaat er op de Grote Markt een antiek- en rommelmarkt door van 9 tot 13 uur. Iedereen van harte welkom!

Stroppenconcerten: Starshifter

21/08/2017 19:30

Kom mee genieten van de leukste Halse avonden tijdens de zomervakantie ! Iedere maandagavond, vanaf 19u30, gezellig samen zijn, mensen ontmoeten en intussen genieten van een gratis optreden van een leuke band (vanaf 20u of 20u15) en een frisse pint, cocktail of cava.

 

Alle evenementen

 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven