vrijdag 11 augustus 2017

Nieuwsbrief stad Halle - editie 28 - augustus 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

 

Stadsdiensten gesloten op maandag 14 en dinsdag 15 augustus

Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus zijn onze stadsdiensten gesloten. We verwelkomen jullie graag terug op woensdag 16 augustus. Onze diensten Burgerzaken - bevolking en Burgerzaken - burgerlijke stand zijn ook zaterdag 12 augustus van 9 tot 11.45 uur open.

 
 

Nieuws uit Halle

We zoeken een nieuwe werkleider!

De stad is op zoek naar een voltijdse werkleider werken in eigen beheer. Als werkleider sta je in voor de organisatie en de planning van je ploeg. In de wieg gelegd om met overgave een ploeg te leiden? Kom langs op onze infoavond op dinsdag 5 september, solliciteren kan tot 7 september!

We zijn op zoek naar een deskundige openbare werken, mobiliteit en milieu

De stad Halle is op zoek naar een deskundige openbare werken, mobiliteit en milieu B1-3 voor werfopvolging.

Schrijf je in op BE-Alert …dan word je snel verwittigd bij noodsituaties

Een brand in jouw straat? Een gaslek naast de deur? Een ongeval met giftige dampen in de omgeving van je werkplek? Een stroompanne of overstroming in de stad? Dankzij BE-Alert word je onmiddellijk verwittigd.

1722: Nieuw nummer voor niet-dringende hulp bij noodweer

Bij extreme weersomstandigheden kan je voortaan voor niet-dringende hulp bellen naar 1722.  Het nummer 1722 is ingevoerd om tijdens noodweer en wateroverlast het noodnummer 112 te ontlasten. Het nummer voor levensbedreigende situaties blijft 112.

Sint-Rochusfeesten: braderie en rommelmarkt

Op zaterdag 19 augustus 2017 gaan opnieuw de Sint-Rochusfeesten door in Halle. Met een braderie, rommelmarkt en kermisattracties is ambiance gegarandeerd. Op het Stationsplein voorziet Stadsradio Halle ook muziek met swingende optredens. Hopelijk ben je van de partij!

Sint-Rochusstraat afgesloten op maandag 21 augustus

Op maandag 21 augustus wordt de Sint-Rochusstraat afgesloten en geldt er een parkeerverbod. Er vinden schilderwerken plaats in kader van het circulatieplan 'Ademruimte voor Sint-Rochus'. De nodige omleidingen zijn voorzien.

 

Alle nieuwsberichten

 
 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven