donderdag 10 augustus 2017

Gemeente Mol: Oudste inwoner Mathilde Cuyvers blaast 106 kaarsjes uit!

Oudste inwoner Mathilde Cuyvers blaast 106 kaarsjes uit!

Op woensdag 9 augustus blaast Mathilde Cuyvers maar liefst 106 kaarsjes uit. Ze is hiermee de oudste inwoner van onze gemeente. Ze vierde deze bijzondere verjaardag met haar familie en bewoners en personeel van de groene oase van het woonzorgcentrum in Ten Hove.

Lees verder

Nu al recordaantal deelnemers culinaire speurtocht 'Smikkelroute'

De culinaire speurtocht 'Smikkelroute' valt letterlijk en figuurlijk in de smaak. Sinds de start op 1 mei sloegen al meer dan 100 personen aan het smikkelen, een record! Vorig jaar telden we eind september 58 personen. Is fietsen in combinatie met foto's zoeken en lekker uitblazen bij heerlijke gerechten ook iets voor jou? Reserveer dan jouw Smikkelroute minimum drie dagen vooraf via deze link. Je betaalt 31 euro per persoon. Deelnemen kan nog tot en met 30 september.

Lees verder

Sportdienst verdeelt nieuwe brochure sportactiviteiten 'september – december'

De gratis brochure van de sportdienst met hierin het programma voor 'september – december 2017' ligt vanaf half augustus in de rekken. Op maandag 4 september om 19 uur starten de online inschrijvingen voor de sportactiviteiten. Je kan die dag tussen 19 en 21 uur ook ter plaatse inschrijven op sportsecretariaat, Rode-Kruislaan 20.

Lees verder

Overdekt zwembad Den Uyt vanaf 16 augustus gesloten door jaarlijks onderhoud

Vanaf woensdag 16 augustus tot en met zondag 3 september is het overdekt zwembad Den Uyt gesloten. Dan krijgt het zwembad zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt. Het openluchtzwembad daarentegen is van 16 tot en met 31 augustus open van 10.30 tot 19 uur. Trimzwemmen kan elke dag over 2 banen van 10.30 tot 13.30 uur.

 

Lees verder