vrijdag 11 augustus 2017

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt administratief medewerker verkeersdienst

Gemeentebestuur zoekt administratief medewerker verkeersdienst

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds administratief medewerker verkeersdienst, vervangingscontract, niveau C. Interesse? Stuur dan ten laatste op 18 augustus 2017 je kandidatuur naar gemeentebestuur Mol, dienst personeelszaken, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Of via mail aan vacature@gemeentemol.be. Meer info vind je via www.gemeentemol.be > vacatures.

Lees verder

Parking Den Uyt deels ingenomen door werken nieuw zwembad vanaf 18 augustus

De bouwwerken voor het nieuwe zwembad Vita Den Uyt starten op vrijdag 18 augustus met het afsluiten van de werfzone met hoge werfhekken. Daardoor daalt de capaciteit van parking Den Uyt. Een deel van dit verlies aan parkeerplaatsen wordt gecompenseerd. Zo richten we de grasstrook tussen de parking en de Rode-Kruislaan in als tijdelijke extra parking. Met parking Rivierstraat ligt nog een bijkomend alternatief op korte wandelafstand.

Lees verder

Guido Gezellestraat afgesloten op donderdag 17 augustus voor opstellen bouwkraan

Op donderdag 17 augustus is de Guido Gezellestraat, gedeelte tussen Bergstraat en Lichtstoetstraat, vanaf 6.30 tot 18 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren. Het bouw- en wegenbouwbedrijf DCA nv plaatst die dag ter hoogte van de Academie voor Muziek en Woord een telescoopkraan op de weg. Dit voor het bouwen van het nieuwe woonproject Gaudium-Mol dat op de hoek met de Bergstraat en Guido Gezellestraat komt. Een omleiding is voorzien. De bewoners worden via een bewonersbrief door de aannemer op de hoogte gebracht.

 

 

Lees verder

Opnieuw kwalitatieve rookmelders te koop in 't Getouw vanaf 16 augustus

Na het succes van de vorige rookmeldercampagnes krijgt ook dit jaar elk gezin de kans om via het gemeentebestuur kwalitatieve rookmelders aan te kopen. Dit kan vanaf woensdag 16 augustus tot en met maandag 16 oktober 2017 aan de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Voor 16 euro koop je al een exemplaar. Het gemeentebestuur raadt iedereen aan om rookmelders aan te schaffen, ze kunnen het verschil maken tussen leven en dood.

Lees verder