woensdag 5 juli 2017

Zomeractiviteiten voor kinderen

nieuwsbrief van de gemeente Zwijndrecht

5 juli 2017
  Zomeractiviteiten voor kinderen

Schatten van vlieg: de beste speurneuzen vinden de schat

De Schatten van Vlieg komen naar je toe in kleuren, maar dit jaar vooral in geuren. Als een echte speurhond zal je op schattentocht moeten gaan door je neus het werk te laten doen. Ruiken, snuffelen, snuiven en sniffelen: het is al geur wat de klok slaat deze zomer.

Ontdek vanaf eind juni op UitmetVlieg.be/schattenvanvlieg waar je een schat vindt. Om je een beetje op weg te helpen, verklappen we al dat de goede plekken om je schattenjacht te beginnen, de bibliotheken van Zwijndrecht en Burcht zijn.

Kinderen mogen zoveel schatten zoeken als ze willen want er zijn nog een heleboel andere prijzen te winnen! De zomeractie van Vlieg loopt van 1 juli tot en met 31 augustus en richt zich naar kinderen van 4 tot 12 jaar.

MEER INFO

03 250 49 52 - cultuur@zwijndrecht.be of www.UitmetVlieg.be/schattenvanvlieg

 

De Pretcamionette komt Zowiezo in je wijk

Elke woensdag van de vakantie, van 13 u. tot 16 u. komt de Pretcamionette in één van de wijken in Zwijndrecht. Breng je mama of papa ook mee want die doen ook eens graag zot! Kijk op www.zwijndrecht.be voor een overzicht waar de Pretcamionette allemaal stopt. De eerstvolgende haltes zijn op 05/07 Speelterrein Nieuwland, en op 12/07 Speelterrein Mouterij.

MEER INFO

Jeugd@zwijndrecht.be - 03 250 49 80


nieuwsoverzicht


Uit in Zwijndrecht


Gemeente Zwijndrecht
Binnenplein 1 | 2070 Zwijndrecht | t 03 250 48 00 | info@zwijndrecht.be | www.zwijndrecht.be

Klik hier om je abonnement te wijzigen of te beëindigen.