maandag 3 juli 2017

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Nieuw frisbeeveld in Vlasstraat

Nieuw frisbeeveld in Vlasstraat
Op een speelterrein langs de Vlasstraat bevindt zich het eerste frisbeeveld van onze gemeente. Twee frisbeedoelen op een grasveld en een bord met de spelregels, meer is er niet nodig om te frisbee├źn.
Lees verder

Verslag gemeenteraad 29 mei 2017
Tijdens de vergadering van 26 juni keurde de gemeenteraad het verslag van de zitting van 29 mei goed. U kan dit terugvinden op onze website.
Lees verder

Vacature: financieel directeur Zorgbedrijf Rivierenland
Het OCMW van Sint-Katelijne-Waver zal samen met het Sociaal Huis Mechelen vanaf 1 januari 2018 het Zorgbedrijf Rivierenland oprichten. Voor dit autonoom overheidsbedrijf zijn we op zoek naar een financieel directeur.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening in Dennestraat op zaterdag 26 augustus 2017 naar aanleiding van een buurtfeest
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 26 juni 2017 betreffende de regeling van het verkeer in de Dennestraat op zaterdag 26 augustus 2017 naar aanleiding een buurtfeest wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 29 juni 2017.
Lees verder

Kom mee spelen met 't Pretkamjonetje
Tijdens de zomervakantie trekt 't Pretkamjonetje erop uit. Tijdens drie woensdagnamiddagen rijdt deze camionette vol sport- en spelgerief naar een plek in onze gemeente. Iedereen mag komen meespelen en sporten!
Lees verder

Theaternamiddagen tijdens de zomervakantie
Tijdens de grote vakantie organiseert de cultuurdienst elke twee weken een leuke theatervoorstelling voor kinderen. Kom en geniet mee van de avonturen van Bill, het Koekenspook, Nif, Naf en Noef en het Nieuwsgierige Lotje!
Lees verder

Aanleg nieuw kruispunt op Liersesteenweg aan ziekenhuis
Vanaf maandag 7 augustus starten het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maarten, het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de stad Mechelen met de aanleg van het kruispunt op de Liersesteenweg (N14) aan de toegang naar het nieuwe ziekenhuis AZ Sint-Maarten.
Lees verder

Voorbereidende werken heraanleg kruispunt R6 en Liersesteenweg
In augustus starten de nutsmaatschappijen met voorbereidende werken voor de bouw van de R6-brug over de Liersesteenweg. De hinder voor het verkeer zal beperkt blijven.
Lees verder