Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

maandag 19 juni 2017

Suikerrock DJ stage!

Web versionFacebook Like ButtonTweet Button

Newsletter 19/06/2017

Suikerrock DJ Contest!

 

Je zal inderdaad echt moeten zoeken om ergens een vierkante centimeter te vinden waar geen feestje is tijdens de 31ste Suikerrock editieDe Veemarkt wordt weer één grote, en bovendien gratis toegankelijke, party-zone, waar je naast enkele gerenommeerde DJ's o.a. de winnaars van de Suikerrock DJ-contest aan het werk kan zien en vooral voelen. Nieuw talent mag drie dagen lang de markt opwarmen voor reeds gevestigd talent. 

 

Via deze DJ contest gaan we op zoek naar 10 talenten verspreid over de drie festivaldagen. 

 

Voor vrijdag 28 juli zoeken we drie specialisten uit het retrohouse/hardstyle circuit. Voor zaterdag 29 juli zoeken we vier vintage dj's die een boon hebben voor 70's disco, funk en andere oldschool party music. Voor zondag 30 juli zoeken we drie allrounders die de party-people op de Veemarkt loos laten gaan.

 

Inschrijven doe je via het platform van vi.be. Eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

 

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 14 juli. De winnaars worden op maandag 17 juli bekend gemaakt!

 

Zij mogen dan het podium delen met deze headliners:

 

 

Vrijdag 28 juli: Jan Vervloet!

 

Vorig jaar stond het Tiense DJ monument Jan Vervloet (Fiocco, Bonzai Channel One) voor de eerste maal in onze 30-jarige geschiedenis op Suikerrock. Omdat we niet nog eens 30 jaar willen wachten nodigen we hem meteen terug uit, om op vrijdag 28 juli de retrohouse/hardstyle party met een knal af te sluiten!

 

Zaterdag 29 juli: Sweet 70's met Dirk Stoops en Gust Decoster!

 

John Travolta gewijs de dansvloer onveilig maken op de beste disco en funk, of je beste luchtgitaar bovenhalen bij klassiekers van Kiss of AC/DC. Sweet 70's, The Party brengt je terug naar het decennium van broeken met olifantenpijpen en weelderige afro kapsels.

 

Masters of ceremony zijn twee monumenten uit de Belgische radiogeschiedenis:

 

Dirk Stoops, al jaren resident op Suikerrock, en daarom ook dé festival DJ bij uitstek.  Muzieksamensteller bij StuBru, hij stampte De Afrekening' en 'Was het nu 70' , 80' of 90'?'uit de grond en is gewoon de ultieme party-DJ. 

 

Gust De Coster, een icoon van de 'BRT', de geestelijke vader van de term 'Belpop' en mede oprichter van Radio Donna. Al 40 jaar een muziekfreak en party-DJ

 

'Freak out' op zaterdag 29 juli!


 

Zondag 30 juli: Double D en Shizzle Le Sauvage!

 

De Filefuif op Studio Brussel was dit voorjaar het streepje zon in de dagelijkse donkere avondfiles. Ambiance in de auto dankzij twee jonge honden die aan een hels tempo de ene na de andere dansvloerkraker er doorjagen. Op zondag 30 juli mag u uit die auto komen en polonaise gewijs richting Veemarkt trekken.

 

Double D en Shizzle Le Sauvage spelen er ten dans.

 

Double D is een party dj die in ware Stu Bru-stijl de meest recente weekendtunes in combinatie met all time classics vertrasht tot een set waar je tot de vroege uurtjes op kunt doorstappen…

 

Shizzle Le Sauvage is berucht in het Gentse voor het spelen van 10 uur durende sets, alles gemixt zonder voorbereiding! Resident in o.a. Vooruit, Charlatan, Bar des Amis...

 

  

  

Suikerrock 2017

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen

 

  • Vrijdag brengt no nonsense rock'n roll met jonge honden Equal Idiots, Amerikaans gitaargeweld van Rival Sons, onze Belgische trots The Black Box Revelation én The Godfather of Punk: Iggy Pop!

 

  • Zaterdag wordt één grote party met o.a. Lost Frequencies, Tinie Tempah én de groep van het moment: Bazart! 

 

  • Zondag is Family Day met voor de allerjongsten Kaatje en Disney Channel's Just Like Me!, en verder de allerbeste nationale en internationale pop van Laura Tesoro, Niels Destadsbade, Matt Simons en Soulsister. Status Quo brengt zijn allerlaatste elektrische concert op Belgische bodem en Suikerrock 2017 wordt afgesloten door de Italiaanse superster Zucchero.

 

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Iggy Pop

Black Box Revelation

Rival Sons

Equal Idiots

 

 

 

 

 

Lost Frequencies

Bazart

Tinie Tempah

Coely

Tout Va Bien

The Lighthouse

 

 

 

Zucchero

Status Quo

Soulsister

Matt Simons

Niels Destadsbader

Laura Tesoro

Just Like Me!

Kaatje

 

unsubscribe | uitschrijven | désabonnez-vous