woensdag 28 juni 2017

Ontmoet en leer Iran begrijpen

Ontmoet en leer Iran begrijpen


Opportunities for Belgian enterprises in Iran
Woensdag 12 juli zal BECI in de Club van Lotharingen een belangrijke Iraanse delegatie ontvangen. De Iraanse ambassadeur zal spreken en daarnaast zijn er leden van de Iraanse Kamer van Koophandel, mijnen en agricultuur, maar ook leden van de bilaterale kamer. Zij komen samen met een topdelegatie van bedrijven uit verschillende industrieën komen, zoals de petrochemische industrie, voedsel industrie, advocatenkantoren, IT en elektrotechniek en de medische sector. 
 
Er zullen speeches zijn van onder meer dhr. Seadat, ambassadeur van de Iraanse Republiek in Belgie, dhr. Shafei, president van de Iraanse Kamer van Koophandel, Olivier Willocx, gedelegeerd bestuurder van de Brusselse Kamer van Koophandel en dhr. Branders, president van de Belgische federatie van kamers. 
 
Het geheel zal afgesloten worden met een netwerklunch tezamen met de ambassadeur, de vertegenwoordigers van de verschillende kamers en alle bedrijven.
 
U kunt deze kans nemen om de topdelegatie te ontmoeten en kennis maken met boeiende bedrijven en vertegenwoordigers om kansen voor uw bedrijf in Iran te ontplooien. 


  Where ?  
Club van Lotharingen
Poulaertplein 6
1000 Brussel

When ?
12 Juli 2017 - 9h30 tot 14h

Participation ?
BECI Members: € 25 + VAT
Non-Members: € 50 + VAT

More information ?
Amy Kessels
ake@beci.be
+32 2 643 78 18