Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

donderdag 29 juni 2017

Ondernemend Essen - 29 juni 2017

Nieuwsbrief Gemeente Essen
Ondernemend Essen - 29 juni 2017
Beste handelaars, zelfstandigen en ondernemers

De gemeente Essen lanceert een nieuwe fietscampagne: Essen is Vriend van de Fiets. Deze campagne bouwt verder op het concept van 'Met Belgerinkel Naar de Winkel'. Elke klant die te voet of met de fiets tot bij jou in de winkel komt, mag je belonen met een stempel op een spaarkaart. Een volle spaarkaart (5 stempels) geeft kans op een prijs. We hopen zoveel mogelijk handelaars warm te krijgen voor de actie. Klik op het bericht in deze nieuwsbrief om je in te schrijven.
We willen je ook op de hoogte brengen van de nieuwe hinderpremie die vanaf 1 juli in werking treedt. Dankzij de hinderpremie krijg je financiƫle ademruimte tijdens wegenwerken voor je deur.
Nieuws
Telenetdiensten eventjes buiten werking in augustus en september
Integan is in Essen de netbeheerder voor kabelcommunicatie. In het kader van het Telenet project 'De Grote Netwerf ' zal Integan van 8 augustus 2017 tot 7 september 2017 werken uitvoeren om het netwerk klaar te maken voor de toekomst.
lees meer
Ontdek de nieuwe hinderpremie
Binnenkort is het zover: vanaf 1 juli kunnen handelaars beroep doen op de hinderpremie voor werken die starten na 1 juli. Om hen wat financiƫle ademruimte te geven, kunnen ze binnenkort gebruik maken van deze premie van 2.000 euro.
lees meer
Bericht aan de handelaars: neem deel aan 'Essen is Vriend van de Fiets'
Deze nieuwe fietscampagne bouwt verder op het concept van 'Met belgerinkel naar de winkel'. Elke klant die te voet of met de fiets tot bij jou in de winkel komt, mag je belonen met een stempel op een spaarkaart. Een volle spaarkaart (5 stempels) geeft kans op een prijs.
lees meer
Alle nieuws
in Essen
Alle activiteiten
Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf je dan hier uit.
2013 © gemeente Essen