Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

vrijdag 30 juni 2017

Nieuwsbrief van de bib

Nieuwsbrief van de bib - vrijdag 30 juni 2017
Volg ons op:

Zomerboekenverkoop
 
De hele zomervakantie houdt de bib een boekenverkoop. Je vindt er o.m. reisgidsen, thrillers, liefdesverhalen, kookboeken, jeugdboeken, maar ook muziekcd’s en films. Hiervoor selecteerden we uit onze oudere materialen op basis van de staat van het materiaal en de uitleencijfers. Daarnaast vind je ook recentere materialen, geschonken door inwoners. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld. De opbrengst  gaat naar 11.11.11. 


Speurneuzen met een fijne neus gezocht in de bibliotheek
 
De schatten van Vlieg zijn terug! De zoektocht staat deze zomer volledig in het teken van geuren: volg je neus en vind de schatkist! 

De schattenjacht is gratis toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. De openingsuren en sluitingsdagen van de bib, vind je hier

Boekenbingo! 
 
De hele zomer lang kunnen kinderen van 9 tot 12 jaar deelnemen aan onze boekenbingo! Lees een avontuurlijk boek, duik in de wereld van magie, lach je te pletter, ga mee op speurtocht, griezel mee of beleef een romantisch verhaal. Om de boekenbingo te spelen, proef je van vijf boekengenres. 

Meer informatie vind je op http://bredene.bibliotheek.be (jeugd) of in de bib.


De zomer van het spannende boek

Wie houdt van avontuurlijke verhalen, detectives, thrillers of spionageverhalen, wordt op zijn wenken bediend. Deze zomer vind je alle spannende boeken van de voorbije drie jaar samen op één rek, net voor de afdeling fictie - verhalen. Zo kan je snel je keuze maken voor je in vakantie vertrekt. 


Klik hier om deze nieuwsbrief door te sturen naar een kennis


Bibliotheek "De Leestuin" | Centrumplein 3 | 8450 Bredene | Tel: 059 33 91 90 | bibliotheek@bredene.be

Openingsuren:
Ma: 10-12u en 16-19u Di: 10-12u
Wo: 10-12u en 14-19u Do: 10-12u
Vr: 10-12u en 16-19u Za: 9-12u


U kunt zich ten alle tijde automatisch uitschrijven
Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen