vrijdag 30 juni 2017

Nieuwsbrief stad Ninove, juni 2017 (4)

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Sms- en app-parkeren
 
Voortaan kan je in Ninove ook via sms en de 4411-app betalen voor je parkeertijd. Let er op dat je zeker je parkeersessie stopzet als je opnieuw in je wagen stapt, anders betaal je de maximale parkeertijd!

Lees meer...
Food Truck Festival HAP
 
Tientallen keukens-op-wieltjes toveren een deel van het stadspark (tussen Vaartweg, 't Oeverstekske en 'De Kuip') om tot een heerlijk openluchtrestaurant. Van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli.

Lees meer...
Sfeer In Het Park
 
Tijdens de maanden juli en augustus vind je in het park het gezelligste plekje van Ninove. De stad plaatst een zithoek en maakt sfeer in het park. Hier kunnen alle inwoners samen ontspannen, ontdekken en ontmoeten. Aan het grasveld aan de beek!

Lees meer...
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Zomertentoonstelling Griet Menschaert
 
#Kanikweg: Griet Menschaert neemt een zomer lang haar intrek in het oud stadhuis voor een solotentoonstelling met oud en nieuw werk, tekeningen, foto's en schetsen. Van 1 juli tot 3 september.

Lees meer...
De Donderdagen 2017
 
De Donderdagen, het zomers circus- en straattheaterfestival, schiet opnieuw uit de startblokken. Ontdek alle data, alle speelplekken en de juiste speeluren van De Donderdagen 2017 op de website van de stad, via de facebookpagina of in het Ninoofs Zomer(s) Zakboekje dat eind mei in je brievenbus viel.

Lees meer...
Vakantiemodus
 
De grote vakantie komt er aan, iedereen (hopen we toch :-)) schakelt over op vakantiemodus. Wij ook. Wij sturen deze nieuwsbrief in de maanden juli en augustus dan ook maar om de 2 weken. volg wel onze website en facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

Lees meer...
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like Nieuwsbrief stad Ninove, juni 2017 (4) on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp