vrijdag 30 juni 2017

Nieuws uit Middelkerke: Koninklijk bezoek, Be-Alert, werken Leffinge, Machtig Middelkerke

Lees deze nieuwsbrief in je browser
Logo

Nieuws uit Middelkerke

Koninklijke familie bezoekt Westende op 1 juli

De gemeente Middelkerke is trots te kunnen melden dat Koning Filip, Koningin Mathilde en hun vier kinderen, Prinses Elisabeth, Prins Gabriël, Prins Emmanuel en Prinses Eléonore komende zaterdag 1 juli naar Middelkerke-Westende komen.

Het koninklijk gezin zal het reddersseizoen officieel openen en omstreeks 15.00 u., ter hoogte van de Kwinte, kijken naar een demo-reddingsoefening op zee.


 Lees verder

Ben jij de beeldambassadeur van Middelkerke?

Onder de noemer Machtig Middelkerke is het gemeentebestuur op zoek naar fotografen, amateur-fotografen, gsm-fotografen, ... die leuke foto's van Middelkerke maken.  Deze foto's zullen gebruikt worden voor publicaties zoals de Sirene, nieuwsbrief, website, sociale media, brochures of advertenties.

(Foto: Irena Neerinck )


 Word een Machtig Middelkerke-fotograaf

Leffingestraat en Fleriskotstraat krijgen fietsrijsuggestiestrook

In de week van 10 juli wordt een fietsrijsuggestiestrook aangelegd in de Fleriskotstraat en de Leffingestraat. Deze suggestiestrook komt er aan beide zijden van de rijweg.

Het verkeer zal geregeld worden door verkeerslichten.


 Aanleg fietssuggestiestrook Fleriskotstraat- en Leffingestraat

Ben jij al geregistreerd bij Be-Alert?

In een noodsituatie is het belangrijk dat informatie zo snel mogelijk tot bij de burger raakt. Wie aangemeld is bij Be-Alert krijgt onmiddellijk een bericht indien de gebruiker zich in de buurt van een ramp bevindt.


 Meld je aan!

Westende-Bad deze zomer voorbehouden aan voetgangers

Zoals vorig jaar,  wordt de verkeerssituatie in de Distellaan en Meeuwenlaan opnieuw gewijzigd: de centrumstraten van Westende-Bad zullen vanaf zaterdag 1 juli  tot en met zondag 1 oktober 2017 verkeersluw gemaakt worden.


 Alle practica over de verkeersluwe straten
GEGEVENS AANPASSINGEN / UITSCHRIJVEN

Gemeentebestuur Middelkerke, Spermaliestraat 1, 8430 Middelkerke, 059 31 30 16, informatiedienst@middelkerke.be