dinsdag 13 juni 2017

Muzikanten fleuren Berlaarse tuinen op, 40ste Avondfeest zet zomer in en geboorteboom voor Berlaarse baby's

Bekijk deze mail in je browser

Nieuwsbrief Gemeente Berlaar
dinsdag 13 juni 2017

Muzikanten fleuren Berlaarse tuinen op

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert de Berlaarse cultuurraad opnieuw het evenement Muzikale Tuinen. Dat is een wandeltocht langs vier prachtige tuinen, waar de deelnemers telkens getrakteerd worden op een drankje en een muziekoptreden.

Lees meer

Magazijnopruiming gemeente Berlaar

Het gemeentebestuur organiseert deze week een opruimactie in het magazijn. Enkele materialen of producten die niet langer gebruikt worden, worden daarbij te koop aangeboden via een online veiling.

Lees meer

40ste Avondfeest zet de zomer in

Op de laatste zaterdag van juni zet Berlaar naar goede gewoonte de zomer in met het Avondfeest, dat dit jaar reeds aan de 40ste editie toe is. Drank en hapjes, randanimatie en een fietsenverkoop: op 24 juni valt er in het centrum van onze gemeente weer heel wat te beleven.

Lees meer

Kinderen proeven van bedrijfsleven

Op zaterdag 10 juni organiseerde de dienst Vrije Tijd van het gemeentebestuur de Roefeldag in Berlaar. Kinderen konden die dag bij 27 Berlaarse ondernemers proeven van het bedrijfsleven.

Lees meer

Geboorteboom voor Berlaarse baby's

Berlaar mocht afgelopen jaar 95 nieuwe baby's verwelkomen in de gemeente. Naar jaarlijkse traditie huldigde het gemeentebestuur dat babygeluk met de inwijding van een geboorteboom in het geboorteparkje.

Lees meer

Copyright © 2017 Gemeente Berlaar

Wens je deze e-mail niet langer te ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen or jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp