Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

dinsdag 27 juni 2017

Heikermis, de Zomer van Balder en Mechelse dierenbescherming vangt Berlaarse huisdieren op

Bekijk deze mail in je browser

Nieuwsbrief Gemeente Berlaar
dinsdag 27 juni 2017

Vijf dagen feest in Berlaar-Heikant

Rond de tweede zondag van juli strijken de kermiskramen neer in Berlaar-Heikant. Heikant staat dan vijf dagen lang volledig in het teken van mosseltenten, kermisattracties en optredens. De jaarlijkse kermis is er telkens één groot feest.

Lees meer

Veilig en gerust op vakantie

Om ervoor te zorgen dat je veilig en zorgeloos op reis kan vertrekken, heeft de lokale politie Berlaar-Nijlen een aantal tips voor je gebundeld.

Lees meer

De Zomer van Balder 2017

In juli en augustus organiseert de vzw Belgian Palace of Music, in samenwerking met het gemeentebestuur, opnieuw de concertreeks 'De Zomer van Balder' in het centrum van onze gemeente. Van 12 juli tot en met 16 augustus kan je daardoor elke woensdag vanaf 19 uur genieten van gratis optredens aan onze gezellige kiosk.

Lees meer

Gemeentehuis gesloten op 11 juli

Tijdens de zomervakantie, van 3 juli t.e.m. 31 augustus, is het gemeentehuis alleen open in de voormiddag van 9 tot 12.15 uur. De gemeentelijke diensten zijn bovendien gesloten op dinsdag 11 juli.

Lees meer

Dierenbescherming Mechelen vangt Berlaarse dieren op

Dierenbescherming Mechelen vzw en gemeente Berlaar zetten zich voortaan samen in voor het dierenwelzijn. Door een nieuwe samenwerkingsovereenkomst vangt het Mechelse asiel ook verloren, afgestane of verwaarloosde kleine huisdieren uit Berlaar op.

Lees meer

Copyright © 2017 Gemeente Berlaar

Wens je deze e-mail niet langer te ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen or jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp