Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

woensdag 28 juni 2017

Gemeente Mol: Kies voor groene energie. Schrijf nu in voor groepsaankoop groene stroom en gas!

Kies voor groene energie. Schrijf nu in voor groepsaankoop groene stroom en gas!

Ook dit jaar ondersteunt het gemeentebestuur de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. In tegenstelling tot wat de provincie vorig jaar communiceerde, moet je toch opnieuw inschrijven om ook volgend jaar te kunnen genieten van de samenaankoopprijzen. Inschrijven doe je tussen 1 juli en 10 oktober via www.samengaanwegroener.be.

Lees verder

Anaïs, Arno, Matte en Sien winnen kleurwedstrijd 'Kleuren met Jakob'

Anaïs Vinken, Arno Deleersnyder, Matte Van Herck en Sien De Coninck winnen de wedstrijd 'Kleuren met Jakob'. De wedstrijd, georganiseerd door het Jakob Smitsmuseum, liep van 1 april tot 18 juni. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar konden deelnemen. Op 25 juni kregen de winnaars hun prijs overhandigd in het museum. Alle ingezonden tekeningen zijn nog tot en met 16 juli te bewonderen in het Jakob Smitsmuseum, Sluis 155a.

Lees verder

Beurtelings verkeer Turnhoutsebaan ter hoogte van Kapellestraat vanaf 3 juli

Vanaf maandag 3 juli (7 uur) tot en met vrijdag 7 juli (17 uur) geldt op de Turnhoutsebaan, ter hoogte van het kruispunt met de Postelarenweg en Kapellestraat, beurtelings verkeer. Een aannemer vervangt er een betonvak op de Turnhoutsebaan. Ook in de Kapellestraat en Postelarenweg gelden hierdoor tijdelijke verkeersmaatregelen.

Lees verder

Geen zitdag federale overheidsdienst pensioenen in juli

In juli is er geen zitdag van de federale overheidsdienst pensioenen in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Vanaf augustus kan je terug elke derde dinsdag van de maand terecht met alle je vragen over je pensioen in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Voor de pensioenen werknemers is dit van 9.30 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur en voor de pensioenen van zelfstandigen is dit enkel van 9.30 tot 12 uur.

Lees verder