dinsdag 13 juni 2017

eNieuwsbrief Sint-Pieters-Leeuw - nr. 5 - juni 2017

Lees deze nieuwsbrief in je browser
Logo

Leeuw Rinkt

De tiende editie van Leeuw Rinkt vindt plaats op zaterdag 17 juni vanaf 17 uur aan de Rink. Leeuw Rinkt wordt opnieuw een muzikale avondhappening waar je kan genieten van diverse optredens, een lekker hapje eten en bijpraten op een terrasje.

 LEES MEER

Industrie in de Zennevallei

Van 4 juni tot 1 oktober kan je al wandelend het industrieel verleden van de Zennevallei ontdekken.

 LEES MEER

Kijk! Ik fiets!

Is je kapoen verzot op fietsen en wil hij/zij dit graag doen zonder zijwieltjes? Schrijf je dan zeker in voor de les 'KIJK! Ik fiets!' op zondag 18 juni. Samen met de ouders leren de kinderen hun eerste trapjes zetten op een fiets met 2 wielen.

 LEES MEER

Focusgemeente voor Gordelfestival

Dit jaar wordt Sint-Pieters-Leeuw de focusgemeente voor het Gordelfestival. Wat dat precies inhoudt, laten we je later nog weten. Ondertussen staat er al veel moois op het programma!

 LEES MEER

Infomoment stand van zaken werken Ruisbroek

Op dinsdag 20 juni organiseert het gemeentebestuur een infomoment over de wegenwerken in Ruisbroek. Tijdens dit infomoment wordt er een stand van zaken gegeven van de rioleringswerken. De impact op de mobiliteit voor de volgende maanden komt eveneens aan bod.

 LEES MEER

Infomoment waterbeheersing

Op woensdag 21 juni organiseert het gemeentebestuur een infomoment over de geplande acties in het kader van wateroverlast in de omgeving van de wijk Dikke Linde.

 LEES MEER

VacaturesMaaiwerken langsheen provinciale waterlopen

In de periode van 15 juni 2017 tot 15 juli 2017 en van 15 september 2017 tot 31 oktober 2017 zullen maaiwerken op bepaalde locaties aan de provinciale waterlopen worden uitgevoerd. Zoals artikel 17 van de wet op de onbevaarbare waterlopen van 28 december 1967 bepaalt, moeten aangelanden doorgang verlenen aan de personen (inclusief het benodigde materieel) belast met de uitvoering van de werken en aan de personeelsleden van het bestuur.

 LEES MEER
GEGEVENS AANPASSEN / UITSCHRIJVEN

Pastorijstraat 21 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw | T: 02 371 22 11 | E: info@sint-pieters-leeuw.be