vrijdag 30 juni 2017

De zomer in M met BAR|A|MUZE, M-IDZOMER en M-IDZOMER for kids

Niet goed leesbaar? Klik hier.
De zomer in M met BAR|A|MUZE, M-IDZOMER en M-IDZOMER for kids
NIEUW | M-TERRAS
Tijdens de openingsuren van M


Terrasjesliefhebber? Dan is een bezoek aan het gloednieuwe M-terras op het publieksterras van M een absolute must! Vlij neer in een van de comfortabele strandstoelen en geniet van een heerlijk verfrissend drankje en een zalige zomerzon!
— MEER INFO
BAR|A|MUZE
13.07.17 >< 13.08.17


Heerlijk genieten van een streepje zon, een lekkere cocktail of een hapje, een portie cultuur en een adembenemend uitzicht op de skyline van Leuven. Dat is het unieke recept van BAR|A|MUZE! Muziek, woord, performance en comedy wisselen elkaar af van donderdag- tot zondagavond. Tekenen present deze vijfde editie: Johan Braeckman en Vitalski, Hannah EppersonTijs Delbeke en Bart MoeyaertKamal Kharmach en nog vele anderen. Benieuwd naar wat we nog allemaal in petto hebben? Je ontdekt het volledige programma hier.
— MEER INFO & TICKETS
M-IDZOMER
27.07.17 >< 30.07.17


Een nieuwe zomer betekent ook een nieuwe editie van M-IDZOMER! Vier zwoele zomeravonden op rij verwennen M en Het Depot je met een boeiende en eigenzinnige mix van muziek, performance, dans en nog véél meer! Een greep uit het gevarieerde muziekprogramma van deze achtste editie:

Do 27.07  

Warhaus
De jazzy songs van Maarten Devoldere, welgekend als frontman van de indiepop-rocksensatie Balthazar, grijpen je bij de kraag. Gehuld in opzwepende, filmische ritmes en geflankeerd door de glamoureuze Sylvie Kreusch brengt Warhaus pop-noir van de beste soort.
>> Lees meer
 
Vr 28.07
Het Zesde Metaal
In eenvoudige woorden de complexe werkelijkheid bezingen, die kunst verstaat Het Zesde Metaal maar al te goed. De songs graven dieper dan ooit en de zinderende elektronica is een verrijking voor de verhalen van frontman Wannes Cappelle.
>> Lees meer
Za 29.07
Maceo Parker
Deze saxofonist wordt beschouwd als één van de pioniers van de moderne funk en hiphop en is tevens het levende bewijs dat funk de mens jong houdt. Parker deelde al het podium met grootheden als James Brown, Prince en Ray Charles.
>> Lees meer
 
Zo 30.07
John Scofield
Beschouw hem als één van de allergrootste gitaristen van de moderne jazz. John Scofields onderscheidende geluid, grote verscheidenheid in stijl en meesterlijke manier van improviseren maken hem tot een unieke speler in het veld.
>> Lees meer
Verder prijken o.a. ook toppers als SX, Stef Kamil Carlens, Delv!s en Tamino op de affiche. Het volledige programma en bijkomende informatie vind je hier terug. Reserveer nu alvast je tickets en verzeker je van een plek in onze tuin!
— MEER INFO & TICKETS
M-IDZOMER FOR KIDS
Za 29.07 | 13:00 >< 16:00


Naar goede gewoonte is er ook voor de allerjongsten een feestelijke dag vol muziek en fun voorzien. Tijdens M-IDZOMER for kids veroveren matrozen de museumtuin, want Kapitein Winokio meert aan! Hij is misschien wel een stoere zeeman, toch zingt Kapitein Winokio de gezondste liedjes ter wereld! Zonder suiker, toch steeds zoet. Kom mee genieten van blije preien, pompoenenzoenen, de rokken van artisjokken en de aria van rucola. Zorgvuldig gemixt met de lekkerste muzieknoten!
— MEER INFO & TICKETS
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
L. VANDERKELENSTRAAT 28 | 3000 LEUVEN | T +32 (0)16 27 29 29 |  WWW.MLEUVEN.BE
Schrijf je eenvoudig uit via deze link.