vrijdag 28 april 2017

Nieuwsbrief stad Ninove 28 april 2017 

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Lokale Helden
 
Op vrijdag 28 april zet Lokale Helden de Ninoofse rock'n'pop-helden in de vitrine. ViTrien presenteert Lokale Helden op twee podia aan jeugdcentrum De Kuip en in het stadspark vanaf 16 uur. Een tip: kom met de fiets, we voorzien een gratis én bewaakte fietsparking aan 't Oeversteksken.

Bekijk de volledige line-up...
Cirque du parc
 
Dinsdag 2 mei start ViTrien 'Cirque du parc'. Met een échte circustent aan de ingang van het stadspark wordt het een hotspot voor fijne en intieme circus-, theater-, muziek- en familievoorstellingen. Met elke dag een of meer spectaculaire acts die je met verstomming zullen slaan!

Bekijk de volledige line-up...
Sportsmaakzoektocht
 
Zaterdag 29 april kan je deelnemen aan de sportsmaakzoektocht. Deze tocht staat synoniem voor een korte (6 km) of lange (12 km) wandeling, met tussendoor leuke sportieve opdrachten en lekkere proevertjes. Dit jaar verken je de omgeving van Okegem.

Lees meer...
Artiestentoer
 
De Artiestentoer biedt beeldende kunstenaars de kans om nieuw en ouder werk te presenteren. Al wie met zijn of haar kunstjes naar buiten wil komen, krijgt in ViTrien een toonplek
op diverse locaties in verschillende deelgemeenten. Ontdek alle kunstenaars en alle locaties in onze brochure 'Artiestentoer'.

Lees meer...
Meet Griet
 
In de zomer van 2017 neemt beeldend kunstenares Griet Menschaert haar intrek in het oud stadhuis voor een solotentoonstelling met oud en nieuw werk. Op 28 april, 1 mei en 6 mei komt ze haar zomerresidentie voorbereiden met de performance '# Kan ik weg'. In ruil voor je aandacht ontvang je van haar een DIY-cadeautje. Wie deelneemt, maakt kans op een citytrip naar Eindhoven.

Lees meer over ViTrien...
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like Nieuwsbrief stad Ninove 28 april 2017  on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp