vrijdag 28 april 2017

Nieuwsbrief stad Halle - editie 16 - april 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

 

Zennefeest

Beleef een onvergetelijke dag in het park van Buizingen met een speeldorp voor groot en klein, een picknick in een knapzak, een woonwagen vol spelmateriaal, een circusworkshop, verschillende infostands, leeshoekjes in het bos, een expo in de kapel van het kindersanatorium, een goochelshow op de zolder van Den herberg, …

 
 

Nieuws uit Halle

Onze nieuwe editie van 'de kleine grote ontdekker' is er!

Deze familiefolder geeft een overzicht van alle Halse stadsactiviteiten voor kinderen, jongeren en ouders. De folder bundelt al de activiteiten die onze stadsdiensten organiseren voor jullie kleine spruiten in de maanden mei en juni.

We zijn op zoek naar een deskundige patrimonium

de stad Halle is op zoek naar een deskundige patrimonium voor een vervangingsovereenkomst.

Week van de Anderstalige Klant

Onze stad neemt opnieuw deel aan de Week van de Anderstalige Klant. Van 2 tot 8 mei kunnen anderstalige klanten Nederlands oefenen tijdens hun dagelijkse inkopen. Ook komen er cursisten Nederlands van volwassenenonderwijs GLTT en het Centrum voor Basiseducatie naar het stadscentrum, om in kleine groepjes een oefenparcours langs de deelnemende handelaars af te leggen.

Op zoek naar een rustige plek om te studeren?

Van 16 mei tot 30 juni opent onze blokspot opnieuw in JC De Kazerne iedereen van harte welkom van maandag tot vrijdag van 8 tot 22 uur. Inschrijven hoef je niet te doen en we bieden je gratis wifi, koffie, thee water en soep aan!

 

Alle nieuwsberichten

 
 

UiT in Halle

Aperitiefconcerten: Brass Friends Lembeek

01/05/2017 11:00

Zin in een sfeervolle en gezellige zondagvoormiddag vol muziek? Dan zijn de aperitiefconcerten op de Grote Markt in Halle helemaal iets voor jou! Brass Friends Lembeek bijten de spits af en zetten van 11 tot 12 uur hun beste beentje voor!

Psychosociale risico's: lezingen en workshops

08/05/2017

12:30 tot 21:30

Aandacht hebben voor psychosociale risicofactoren zoals stress is alvast een belangrijk begin: signalen herkennen en het bespreekbaar maken. Maar effectief acties ondernemen en er een beleid rond voeren is niet evident. Daarom wil we je wegwijs maken in deze materie. Tijdens dit evenement krijg je meer informatie over dit thema en verzorgen eminente sprekers lezingen en workshops over verschillende deelthema's. Schrijf je snel in!

 

Alle evenementen

 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven