vrijdag 28 april 2017

Gemeente Koksijde: Word jij onze nieuwe onthaalouder?

Word jij onze nieuwe onthaalouder?
De dienst Onthaalouders van Koksijde richt een oproep tot mogelijke kandidaten-onthaalouder. Een onthaalouder vangt baby's en peuters thuis op. Heb je een groot hart voor de allerkleinsten? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? En doe je dat het liefst in jouw huis? Dan is onthaalouder zijn misschien iets voor jou.
Lees verder

Inwandeling Zitbankenwandelpad 'Zet je mo nére'
Koksijde beschikt voortaan over een splinternieuwe zitbankenroute. Die wordt op dinsdag 9 mei om 15 u. plechtig geopend. Het gemeentelijk project zitbankenroute is een initiatief van het Sociaal Huis en het gemeentebestuur met medewerking van studenten van Howest Brugge.
Lees verder

16 tot 23 mei: Week van de Opvoeding
Van 16 tot 23 mei vindt elk jaar de Week van de Opvoeding plaats. Omdat kinderen opvoeden een belangrijke taak is – en ook niet altijd even makkelijk – wordt in die week positief opvoeden onder de aandacht gebracht. Thema dit jaar is: Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten. Het Huis van het Kind Koksijde organiseert dan samen met de partners enkele activiteiten voor (groot)ouders en...
Lees verder